Ingyenes postaköltség akció 2023.12.01-től 2023.12.20-ig, minden lábbelire, kivéve kiegészítő termékek!

Birkenstock lábbelik anyaga

A természetestől egészen a vegánig

A BIRKENSTOCK kiváló minőségű bőrfajtákat, gondosan kiválasztott textíliákat, valamint szintetikus és kevert szöveteket használ a lábbelik gyártásához. Az összes anyag gyártása felelősségteljesen történik, és folyamatosan ellenőrizzük a bőrrel való összeférhetőséget.

 

Birkenstock bőrből

A bőr a tradicionális cipőgyártás egyik legtartósabb természetes anyaga. A BIRKENSTOCK kiváló minőségű, különösen vastag, barkás bőrt használ.

VELÚRBŐR

A velúrbőr egy durva bőr, csiszolt, érdesített felülettel. A bőr húsos oldaláról származik a hasítás után. A velúr bársonyosan puha felületű, és kellemes érzést biztosít a bőrön. Emellett tartós és nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkezik.

HASÍTATLAN BARKÁS BŐR

Kiváló minőségű, hasítatlan barkás természetes bőrt használunk. Ez többnyire sima bőr, néhány esetben mángorolt bőr. Ez a bőrtípus maximális kényelmet nyújt, és számos különleges tulajdonsággal rendelkezik, mint például a légáteresztő képesség, a szigetelés, a láb formájához való alkalmazkodás és a tartósság.

OLAJOS BŐR

Az olajos bőr az egyik kedvenc bőrtípusunk. Olajos vagy viaszolt felülete egyedi színhatásokat és gyönyörű patinát eredményez.

NUBUK BŐR

A nubukbőr a legmagasabb minőségű bőrből készül, és a barkaoldal kíméletes csiszolásával jön létre. A nubukbőr egy luxus bőrfajta, amely bársonyosan puha tapintású, és idővel gyönyörű patinát képez.

 

Birkenstock szintetikus anyagból

A bőrbarát és strapabíró szintetikus Birko-Flor® anyagot különböző kivitelekben használjuk a divatos szandálok, papucsok és cipők gyártásához.

BIRKO-FLOR ®

A Birko-Flor® egy bőrbarát, szakadásálló és könnyen ápolható szintetikus anyag, amelyet kizárólag a BIRKENSTOCK használ.

BIRKO-FLOR® NUBUK

A Birko-Flor® nubukkal szinte tökéletesen sikerült imitálni az eredeti nubukbőr megjelenését.

BIRKO-FLOR® LAKK

A nedvességtaszító Birko-Flor® lakk hatással is pompás, feltűnő és kiváló minőségű. A színválasztéknak semmi sem szab korlátokat.

 

Birkenstock textilből

A BIRKENSTOCK ezen kívül tartós és bőrbarát textilanyagokat is felhasznál a lábbelik gyártásához.

LEN/VÁSZON

A lenvászon a különösen robusztus textilfajták közé tartozik, amelyet hagyományosan erős igénybevételnek kitett ruhákhoz használnak.

MIKROSZÁL (VEGÁN)

A vegán mikorszálas szövet bőrbarát anyag, amely puha, de mégis szakadásálló.

GYAPJÚNEMEZ

A gyapjúnemez a világ egyik legrégebbi textilanyaga, és a házicipő felsőrészének anyagává vált.

 

Hírlevél feliratkozás

aktualitások, kuponok, akciók