Ingyenes postaköltség akció 2023.12.01-től 2023.12.20-ig, minden lábbelire, kivéve kiegészítő termékek!

Áru cserére vonatkozó tájékoztatás

Csere Online rendelés esetén:

Amennyiben Interneten rendelt és cserélni szeretne, ezt két módon teheti meg:

  1. visszahozza üzletünkbe, ahol személyesen kicserélheti
  2. futárszolgálattal

Termék cseréje más méretre vagy más termékre:

  • Terméket csak kifogástalan állapotban tudunk cserélni.
  • Amennyiben cserélni szeretné a megrendelt terméket, emailben jelezze nekünk, amely tartalmazza a rendelésszámát valamint, hogy mely terméket szeretné cserélni és mit szeretne helyette (footpontkft@gmail.com). Ebben az esetben cégünk intézi Önnek a cserét, a csere díja 1490 forint melyet utánvéttel tudja rendezni (a futárnál készpénzben vagy bankkártyával).
  • Amennyiben visszajár Önnek  pénz a különbözetet  az Ön által megadott számlaszámra visszautaljuk (a különbözetből az új feladás díja levonásra kerül).

Amennyiben nem tart igényt a megrendelt termékre:

  • A terméket csak kifogástalan állapotban tudjuk visszavenni.
  • 14 napon belük kérjük jelezze számunkra emailben vagy telefonon (footpontkft@gmail.com, +36 1 266-3246), amelyben jelzi visszaküldési szándékát, valamint írja meg számlaszámát amelyre visszautalhatjuk a termék(ek) értékét.
  • Küldje vissza üzletünkbe a terméket postai uton vagy futárszolgálattal. Kérjük a csomagolásnál a dobozra ne ragasszon közvetlenül ragasztószalagot.
  • Címünk: 1052 Budapest, Párizsi utca 6/a-b Birkenstock Márkabolt
  • Amint visszaérkezik üzletünkbe a termék, és kifogástalan állapotban van, visszautaljuk a megadott számlaszámra az összeget.

Csere üzletünkbe történő vásárlás esetén:

Amennyiben a terméket más méretre, vagy más termékre szeretni cserélni erre 21 napig van lehetősége. Csak akkor áll módunkban cserélni, ha a termék kifogástalan állapotban van, nem volt viselve utcán és a viselésnek semmilyen nyoma nem fedezhető fel a terméken, valamint, ha a vásárló visszahozza a termék dobozát és számlával/blokkal tudja igazolni a vásárlás időpontját és értékét.

          Amennyiben a vásárló nem tart igényt az azonnali cserére, a termék értékéről utalványt tudunk kiállítani, amely a kiállítás dátumától számítva, 6 hónapig vásárolható le.

          Üzletünkben pénz visszafizetésre nincs lehetőség (kivétel minőségi probléma esetén).

Hírlevél feliratkozás

aktualitások, kuponok, akciók