Méret útmutató a helyes méretválasztáshoz

 

A Birkenstock gyár specialitása, hogy két szélességben gyártja a talpbetéteket melyek a papucsok, szandálok és cipők alapjai.

A talpbetétek kiképzése miatt fontos, hogy mindenki megtalálja a lábának megfelelő méretet, mivel ez biztosítja a kellő alátámasztást a lábának és gerincének.

A mellékelt  táblázat segítséget nyújt a méret megállapításában. Az egyes méretek mellett megtalálja a talp hosszát milliméterben.

Egy papíron rajzolja körbe lábát és mérje le a hosszúságát, majd a táblázatból azonosítsa be, melyik méret az Ön lábának megfelelő.

Ami a szélességet illeti, két szélesség létezik: keskeny és normál/ ami a szélesebb/- ezek jelzése a következő:

keskeny
széles

                                                       

A különbség a lábfej bütyök részén van. A normál szélességű betét 0,9 cm-rel szélesebb bütyök részen. Akinek átlagos, vagy szélesebb a lábfeje, annak azokat a modelleket ajánljuk, melyek széles talppal vannak megjelölve webshopunkban.

A lábujjközis modelleknél, ahol nincs olyan pánt, mely összetartja a lábujjakat, és így a láb a papucsban szétterül, általában a széles talpú modell a megfelelő. Azoknak ajánljuk csak ebben a fazonban a keskeny talpat, akiknek nagyon vékony a lábfeje.

A modell kiválasztásakor a modell megnevezésében feltüntettük a széles talppal szállítható modelleket, melyeket készleten tartunk. Ahol nincs a megnevezésben a széles talp, azok mind keskeny talpbetéttel rendelkeznek.

Bízunk benne, hogy ezzel az útmutatóval mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet, hiszen ez a Birkenstock lábbelik lényege!

Tökéletes komfort a lábnak!  

 

Hírlevél feliratkozás

aktualitások, kuponok, akciók